Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Κυθήρων Σεραφείμ: “Σαν Επίσκοπός σας, σας λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο....”




Με αφορμή την πληροφορία πως ο Πάπας εγκρίνει τα εμβόλια του COVID 19 ακόμη και αν περιλαμβάνουν έμβρυα από εκτρώσεις (Εδω) θέτονται επιπλέον ερωτήματα ποια είναι η στάση της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε κάτι τέτοιο. 

Όμως, ουδόλως ασχολούνται οι κατά άλλα λαλίστατοι λάτρεις των μασκών ιερωμένοι, ω της αφροσύνης τους!

Είδαμε τον πρώτο Ιεράρχη που υπερασπίστηκε τους νεοταξίτικες τακτικές με τον θεολογικό του λόγο, να εμβολιάζεται μπροστά στις κάμερες και να υπερασπίζεται διακαώς τον εμβολιασμό.

Και έρχεται να λαμβάνει θέση προς τιμήν του, ο Μητροπολίτης Κυθήρων & Αντικυθήρων Σεραφείμ την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας - Κυθήρων,λέγοντας:

“Εγώ σαν Επίσκοπός σας σας λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο”

Είπε ακόμη πως στην χώρα μας οι εκτρώσεις είναι πάνω από 300.000 το χρόνο, και σημείωσε πως πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν από Ορθοδόξους της Ιταλίας, λένε πως τα νέα εμβόλια “παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων”. Είναι πολύ φοβερό αυτό. Έχουν ανησυχήσει οι παπικοί, απευθύνθηκαν τον Πάπα και τους είπε πως έτσι είναι. 

«Αυτό είναι μεγάλο λάθος» συμπλήρωσε «και βεβαίως εκείνος (ο πάπας) βρίσκεται εκτός της Μιας Αγίας καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τη γνώμη του αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο»

“Εμείς οι Ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο” είπε και πρόσθεσε πως όσοι ανησυχούν για το αν μολύνεται κανείς με την Θεία Κοινωνία...

“θα έπρεπε να ανησυχούν περισσότερο για τον μολυσμό που έρχεται μέσα στο σώμα μας όταν θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από εσφαγμένα έμβρυα, γιατί είναι φόνοι όλα αυτά, και αβάπτιστα και έχουν αυτήν την φοβερή αντιμετώπιση”.

“Εγώ σαν Επίσκοπός σας σάς λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο αν έχει αυτήν την προέλευση και την έχει βεβαίως. Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, από εγγυημένη ομάδα Χριστιανών ιατρών-κληρικών & λαϊκών που εζήτησα από την Ιερά Σύνοδο, τότε δεν θα το κάνω.

Δεν είμαστε κατά των εμβολίων. 

Το εμβόλιο της γρίπης το κάναμε και όταν πριν από 4 χρόνια μετέβην στην Ουγκάντα έκανα 5 εμβόλια, αλλά δεν θέλουμε αυτόν τον μολυσμό.” 

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων που όπως έχει δηλώσει δεν θα απαγορεύσει τη συμμετοχή των πιστών στην Εκκλησία, αυτή τη φορά εξηγεί τον λόγο που δεν θα κάνει το εμβόλιο ενώ αναφέρεται στον Άγιο Νικηφόρο, που εμφανίστηκε και δίνει μήνυμα για την προστασία των ορθοδόξων από τον κορονοϊό.

Τονίζει ότι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί αντί του «μολυσμένου» εμβολίου έχουν την Θεία Κοινωνία, το Βάπτισμα, των Μύρωμα, τον Αγιασμό για προστασία ενώ πρέπει να επικαλούνται τον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρού.

Ο κ. Σεραφείμ συμπλήρωσε πως:

Οι άνθρωποι που πορεύονται σύμφωνα με το ρεύμα της παγκοσμιοποίησης, της πανθρησκείας και της νέας εποχής, θέλουν να κάνουν τον μετάνθρωπο, όπως λένε...
Τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, να κάνουν τον άνθρωπο που θα είναι ένα ρομπότ, που δεν θα έχει συναισθήματα, δεν θα έχει ιδανικά, δεν θα έχει αρετή, δεν θα έχει αγιότητα, δεν θα έχει χάρη, δεν θα έχει την ευλογία του Θεού».
Παρακολουθήστε ολόκληρο το κήρυγμα του Μητροπολίτου από το 1:30:24


Υ.Γ: Εργαστήριο ενημερώνει πως η κυτταρική σειρά MRC-5 το οποίο περιέχεται στο εμβόλιο κατά του κορωναϊού προέρχεται από έμβρυο 14 εβδομάδων που εκτρώθηκε για ''ψυχιατρικούς λόγους'' της Μητέρας...

«The MRC-5 cell line was developed in September 1966 from lung tissue taken from a 14 week fetus aborted for psychiatric reason from a 27 year old physically healthy woman. The cell morphology is fibroblast-like. The karyotype is 46,XY; normal diploid male. Cumulative population doublings to senescence is 42-48. G6PD isoenzyme is type B.»

Δείτε εδώ:catalog.coriell.org

Υποστηρίζοντάς ή αποδέχοντας αυτόν τον τύπο εμβολίου mRNA-DNA έναντι άλλων μoρφών θεραπείας, γινόμαστε συνένοχοι σε ενα πλήθος παραβάσεων έναντι του Θεού, ουσιαστικά δεχόμαστε την αποδοχή του αντίχριστου συστήματος επι γής, την μετάλλαξη του DNA μας, και φυσικά ακολουθεί ενα είδος σφραγίσματος του ανθρώπου, ενα... 

Ψηφιακό πιστοποιητικό-barcode

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, όσοι θα έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, έχοντας λάβει δηλαδή και τη δεύτερη δόση, θα μπορούν να λαμβάνουν σε ψηφιακή μορφή ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του εμβολιασθέντος και θα μπορούν να το αξιοποιούν για αποκλειστικά προσωπική χρήση... ΕΔΩ

H εποχή που βιοτσίπ και νανορομπότ με ετικέτες barcode, θα βρίσκονται και εντός του ανθρωπίνου σώματος ίσως δεν είναι τόσο μακρυά...


http://pneumatoskoinwnia.blogspot.com/2020/12/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :