Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ δεν είναι θέατρο να το παίζεις στην τηλεόραση...


Tην Παρασκευή την ώρα που θα γινόταν οι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ στις εκκλησίες μας, αλλά δεν έγιναν για τους πιστούς, η ΠΑΝΑΓΙΑ πέρασε από κάθε σπίτι και μάζεψε δάκρυα.
Μάζεψε δάκρυα η Υπεραγία Θεοτόκος από κάθε σπίτι και από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να τα πάει στον Υιό της, ώστε το κακό να μικρύνει για αυτήν, κάνοντας Έλεος ο ΧΡΙΣΤΟΣ στα αμαρτωλά παιδία του που δέχονται αυτές τις ημέρες σκληρή παιδαγωγία, η οποία μόλις ξεκίνησε.
Οι καμπάνες δεν χτυπούν, μόνο κάποιοι ομόαιμοι πνευματικά του Παπαφλέσσα σηκώνουν το πνευματικό ανάστημά τους.
Οι καμπάνες βλάπτουν την υγεία των αυτιών του αντίχριστου πνεύματος των ημερών μας.
Αυτό το αντίχριστο πνεύμα βρήκε αφορμή το γεγονός της τέλειας καταιγίδας της πανδημίας των ημερών μας, λες και η ανθρωπότητα δεν πέρασε πανδημίες χολέρας, τύφου, παράτυφου, πανώλης, της λεγόμενης ισπανικής γρίπης με εκατομμύρια θύματα;
Πριν από λίγο ένας παππούλης, κλαίγοντας:
- Τι να το κάνω που έκανα τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ μόνος μου;
- Άδειο το εκκλησάκι από ανθρώπους, αλλά και από Αγγέλους γιατί αυτά πάνε μαζί και εμείς οι ιερουργοί τους βλέπουμε και τους δυο.
- Το πρωί μίλησα με τον γέροντα μου από … και μου είπε:
« όσο δεν θα γίνονται κανονικά οι ΘΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ στην Ελλάδα, η Ευρώπη και η Αμερική θα μετράνε τόσα θύματα που θα γονατίσουν από την αρρώστια αυτή του αντίχριστου».
« τόσο καιρό όλους αυτούς τους έσωζαν οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ελλάδος ή μάλλον κέρδιζαν χρόνο μετάνοιας, από χθες όμως αυτή η ευκολία τελείωσε»
« πού να ήξερε η Αμερική και η Ευρώπη ακόμη και η Ρωσία ότι οι προσευχές των εκκλησιαζομένων Ελλήνων πιστών ανεβαίνουν με προτεραιότητα υπέρ ειρήνης του σύμπαντος κόσμου;»
« και αυτό συμβαίνει γιατί εδώ οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ , οι ιερουργοί και οι πιστοί των μάτωσαν με πολύ μαρτυρικό αίμα για να γίνονται τα πάντα και οι πάντες θυσία τω ΘΕΩ».
«Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ δεν είναι θέατρο να το παίζεις στην τηλεόραση και να το βλέπουν οι άνθρωποι καθιστοί, δεν μπορείς να κατεβάζεις τον Ουρανό στην γη μέσω της τηλεόρασης του έξω από εδώ, άλλο να είσαι άρρωστος στο σπίτι και να συμμετέχεις πνευματικά έτσι». 
« κάποτε οι Αμερικάνοι θα παρακαλούν να κάνουμε ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ για αυτούς, αλλά δεν θα υπάρχει επικοινωνία για να μας το πουν».
« Καλό κουράγιο αδελφέ, το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ θα το πούμε κανονικά, γιατί θα δούμε πολλά πράγματα μέχρι τότε».

ΑΜΗΝ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/03/blog-post_65.html


http://hristospanagia3.blogspot.com/2020/03/blog-post_709.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :