Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Στον Πειραιά η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Έλωνας για προσκύνημα

                          


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 16 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015

Η εικόνα της Παναγίας της Έλωνας, θα μεταφερθεί στον Πειραιά από το μοναστήρι της στον Κοσμά Κυνουρίας, και θα παραμείνει για δέκα ημέρες στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για να δεχθεί την προσκύνηση των πιστών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΙΖ΄ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2015», η εικόνα της Παναγίας της Έλωνας, που αναγνωρίζεται από τους πιστούς ως θαυματουργή...
θα μεταφερθεί την προσεχή Κυριακή στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου του Δήμου Πειραιώς, με τη συνοδεία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου.

Η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Βρεφοκρατούσας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Έβρου στον Πειραιά, από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Καθημερινά στις 11.30 το πρωί και το απόγευμα μετά τον εσπερινό, θα τελείται η παράκληση ενώπιον της εικόνας της Παναγίας της Έλωνας και η εικόνα θα παραμείνει στον ναό σε ειδικό χώρο για ασπασμό από τους πιστούς, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, όπου στις 13.00 θα τελεστεί παράκληση στην Παναγία. Αμέσως μετά, η εικόνα θα αναχωρήσει για να επιστρέψει στο μοναστήρι της, στην καρδιά του Πάρνωνα.

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :