Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  Αφιέρωμα   
***** Λίγες μέρες πριν τις μεγάλες γιορτές του Δωδεκαημέρου και να δώσει ο καλός Θεός με μεγαλύτερη εγκράτεια, να αδειάσουμε το δοχείο της ψυχής μας από τα περιττά, για να το γεμίσει πλούσια η ευλογία και η Χάρη του γεννηθέντος Χριστού μας. Από τις παγίδες των πονηρών δαιμόνων μόνο με νηστεία και προσευχή μπορούμε να διαφυλαχτούμε καθώς τόνισε ο Χριστός μας. Αυτή την τελευταία βδομάδα απέχουμε και από το ψάρι.
***** Στο ραδιόφωνο έγινε μια ταπεινή προσπάθεια για να ακούγονται αυτές τις άγιες ημέρες ύμνοι Χριστουγέννων και εποικοδομητικές χριστουγεννιάτικες ομιλίες για να έχουμε έμπνευση στον αγώνα της κάθαρσης από τα πάθη μας.
***** Και δυο τεχνικές οδηγίες για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν στο ραδιόφωνο:
Συνήθως αν ένα οποιοδήποτε διαδικτυακό ραδιόφωνο (e-radio) δεν ακούγεται, χρειάζεται να κατεβάσουμε (εύκολο είναι) ένα abobe flash player από τη διεύθυνση: www.abobe flash player.com
Υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνουμε στο ραδιόφωνο από τρεις περιηγητές: 

  1.  FIREFOX MOZILLA
  2.  GOOGLE CHROME 
  3.  ΙNTERNET EXPLORER
Έτσι χρειάζεται να κατεβάσουμε 

Για το 1. abobe flash player  NPAPI
Για το 2.  abobe flash player PPAPI
Για το 3. abobe flash player ΑctiveX 
Εκ των υστέρων βρήκα αποτελεσματική την εφαρμογή των παρακάτω οδηγιών: (Λειτούργησε το ραδιόφωνο σε Η/Y ΧΡ/Vista και με Chrome και με Mozilla ακολουθώντας τέσσερα βήματα):
 "1. Κατέβασε το flash player uninstaller 
2. Κλείσε ότι πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιεί το flash player, όπως Browsers (ie, ff, opera, chrome) και messengers (aol, yahoo, msn).
3. Τρέξε τον uninstaller με πλήρη δικαιώματα (δεξί κλικ-Εκτέλεση ως διαχειριστής). Καθάρισε τα πάντα και κάνε επανεκκίνηση.
 
4. Εγκατέστησε Flash Player ActiveX (για ΙΕ) καθώς και το Flash Player Plugin (για Firefox).

5. Δες αν τώρα είναι εντάξει.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωσαννά  εν  τοις  Υψίστοις !