Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Είναι σημαντικό να μην "πέφτουμε" ψυχολογικά....

 


"Όλο και περισσότερα στοιχεία αρχίζουν να υπάρχουν που υποστηρίζουν την αλληλεπίδραση της ενεργειακής κατάστασης του ανθρώπου σε σχέση με τη σωματική, πνευματική και συναισθηματική του κατάσταση. Είναι κάτι το οποίο χωρίς να ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα  μπορεί να αντιληφθεί: Οι αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα, επιφέρουν αρνητικές αλλαγές τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχολογία του ανθρώπου. 

Οι σκέψεις τα λόγια και τα συναισθήματα ορίζουν τη ζωή μας και μαζί και την υγεία μας. Ανεβάζοντας  τη δόνησή μας,  η ζωή μας θα γίνει σίγουρα καλύτερη!

Όλοι οι ιοί, και φυσικά κι ο COVID-19 έχουν χαμηλή δόνηση με κλειστή ηλεκτρομαγνητική δομή κυκλώματος, με συχνότητα συντονισμού περίπου 5,5-14,5 Hz.  

Επομένως στα πιο υψηλά μεγέθη συχνοτήτων δεν είναι ενεργός και από την συχνότητα των 25,5 Hz και άνω ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!

Για έναν άνθρωπο που ζει σε υψηλές συχνότητες, αλλά περιστασιακά και για διάφορους λόγους, πέφτει σε χαμηλότερες συχνότητες, ανοίγει την πόρτα σε διάφορες ασθένειες. Τέτοιοι λόγοι που ρίχνουν την δόνηση και μας καθιστούν ευάλωτους μπορεί να είναι, διάφορες διαταραχές στην ενεργειακή ισορροπία, π.χ. σωματική κούραση, συναισθηματική εξάντληση, στενοχώρια, αντιπαραθέσεις, χρόνιες ασθένειες, υπερένταση, άγχος , στρες κλπ.

Βασικά όταν αρρωστήσουμε χρειάζεται να ανατρέξουμε στα αρνητικά γεγονότα, στις σκέψεις και στα συναισθήματα που βιώσαμε στο άμεσο παρελθόν.

Από τη φύση του ο ιός δεν είναι ανθεκτικός εκτός του σώματος επειδή η μέση συχνότητα συντονισμού στο σύνολο της Γης είναι πλέον 150 Hz (και όχι 27,5 Hz) και συνεπώς θα ήταν καταστροφική για τον ιό, ωστόσο υπάρχουν μέρη όπου αυτή η συχνότητα μειώνεται: για παράδειγμα γεωπαθητικές ζώνες (σημ.: ζώνες όπου παρατηρούνται ασυνήθιστες τιμές / ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου) είτε φυσικές, είτε τεχνητές, νοσοκομεία, φυλακές, υπόγειες γραμμές ηλεκτροδότησης και Μ.Μ.Μ, εμπορικά κέντρα, γραφεία, μπαρ κλπ. όπου οι δονήσεις πέφτουν κάτω από τα 20 Hz.

 Οι χαμηλότερες δονήσεις

 • Ο πόνος έχει δόνηση από 0,1 έως 2 Hz

• ο φόβος από 0,2 έως 2,2 Hz ()

• η μνησικακία από 0,6 έως 3,3 Hz

• ο εκνευρισμός από 0,9 έως 6,8 Hz

• ο θόρυβος από 0,6 έως 2,2 Hz

• η οξυθυμία 0,9 Hz

• το ξέσπασμα οργής 0,5 Hz

• ο θυμός 1,4 Hz

• η έπαρση 0,8 Hz

• η μεγαλομανία 3,1 Hz

• η υπεροψία 1,9 Hz

 

Οι υψηλότερες συχνότητες

 

• Γενναιοδωρία 95 Hz

• Ευγνωμοσύνη 45 Hz

• Βαθιά Ευγνωμοσύνη από 140 Hz και πάνω

• Αίσθηση ενότητας με άλλους ανθρώπους από 144 Hz και πάνω

• Ευσπλαχνία από 150 Hz και πάνω (ωστόσο ο οίκτος μόνο 3 Hz)

 Αγάπη που παράγεται στην καρδιά κάποιου για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως και όλα τα ζωντανά πλάσματα, από 150 Hz και πάνω

• Αγάπη άνευ όρων με αυτοθυσία, παγκόσμια αγάπη από 205 Hz και πάνω.

 Για χιλιετίες, η συχνότητα του πλανήτη μας ήταν 7,6 Hz. Οι φυσικοί την αποκαλούν συχνότητα Schuman. 

Ο άνθρωπος είναι εξοικειωμένος με αυτές τις συνθήκες, καθώς η δονητική συχνότητα του ενεργειακού του πεδίου είχε τις ίδιες παραμέτρους, δηλαδή 7,6 – 7,8 Hz. Ωστόσο η συχνότητα Schuman έχει πρόσφατα αρχίσει να αυξάνεται ταχύτατα, ξεπερνώντας τα 150Hz!!!

Ακόμα κι αν δούμε την κατάσταση από αμιγώς επιστημονική οπτική, είναι σαφές ότι ένας άνθρωπος που δεν αυξάνει τις δονήσεις του δεν θα μπορεί να κατοικήσει, να συνηχήσει με την συχνότητα της Γης, και θα αποχωρήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και ούτε η κοινωνική του θέση ούτε τα αποκτήματα του θα τον σώσουν.

Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε τη δόνησή σας ... Οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα αποκόπτει την πρόσβαση στην καθαρή συνειδητότητα.


  • Προσευχηθείτε ....

 Με Ευχαριστίες και  Ευγνωμοσύνη!!!

  • Αναπτύξτε την ικανότητα να βλέπετε τα θετικά στοιχεία του άλλου

Όλοι μας έχουμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα που χρειάζεται να δουλέψουμε. Όταν εστιάζουμε στα θετικά τα αναγνωρίζουμε, τα εξυψώνουμε και  τέλος τα έλκουμε. Γιατί τίποτα δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν δεν το έχουμε πρώτα εμείς. Η ενέργειά μας είναι κάτι που βγάζουμε προς τον κόσμο.... είναι το άρωμά μας. Μπορεί είτε να ανεβάσει τους άλλους είτε να τους στραγγίξει. Όταν αρχίζουμε να παρατηρούμε αυτή τη σύνδεση και το πώς η ενέργειά μας επιδρά στους άλλους, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να γινόμαστε περισσότερο υπεύθυνοι σχετικά με την ενέργεια που βγάζουμε προς τα έξω... και κυρίως την ενεργειακή κατάσταση στην οποία υποβάλλουμε τον εαυτό μας!!!

  • Απομακρυνθείτε από τους τοξικούς ανθρώπους
 Αυτοί που βρίσκονται δίπλα μας, μας επηρεάζουν είτε με καλό είτε με κακό τρόπο. Επιλέξτε αξιόλογους ανθρώπους γύρω σας. Βρείτε ανθρώπους που θα σας στηρίξουν, βοηθήσουν, ενθαρρύνουν, παρακινήσουν και εμπνεύσουν. 

Τέλος μια πολύ καλή προσευχή που μας βοηθάει να ανεβάσουμε συχνότητα είναι: 

 

ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΩ .....

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΛΌΓΩ ΕΜΟΥ,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!!! ".

Πηγή βασικών πληροφοριών: βιβλίο – Power vs Strength –

Με βάση τη διδακτορική διατριβή του David R Hawkins

πηγἠ: μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια :